Wereld Reuma Dag 2017! Blijf niet te lang rondlopen met reumatische klachten!
12-10-2017 om 10:03 - Geplaatst door: Ellen Vink


 

Het is vandaag Wereld Reuma Dag 2017, ook wel bekend onder de naam World Arthritis Day (WAS). Wereldwijd staan miljoenen mensen op deze dag stil bij de impact van reuma. Dit jaar is het thema van Wereld Reuma Dag: ‘Don’t Delay, Connect Today’. Mensen blijven veel te lang lopen met reumatische klachten, waardoor er vaak al te veel schade is aangericht.Dit geldt voor patiënten met artrose, reumatoide, artritis, fibromyalgie en andere reumatische aandoeningen.

Een vroege diagnose zorgt ervoor dat mensen met reuma vrijwel normaal kunnen blijven functioneren door de bredere keuze uit behandelmethodes die de klachten kunnen beperken en/of remmen.

Heb je zelf last van reuma of kent je iemand in de directe omgeving die last heeft van reuma? Dan ken je de beperkingen die reuma met zich meebrengt.

Reuma is een lichamelijke én geestelijke uitputtingsslag. Het is belangrijk om een nieuwe balans te vinden tussen beweging en ontspanning. Rust is verstandig, maar te veel rust kan spierverslapping of verstijving van de gewrichten veroorzaken. Het is belangrijk om ontspanning binnen beweging te vinden. Dit klink misschien lastig maar een training van Bailine biedt hierbij de uitkomst!

Wij trainen de spieren gericht en maken ze sterker, terwijl jij je heerlijk kunt ontspannen. De Bailine elektrotrainingen bevorderen de bloedcirculatie. Het is bewezen dat reumaklachten af kunnen nemen door een goede bloedcirculatie.

Benieuwd naar de ervaring van andere vrouwen met reumatische klachten? Je leest het in onze klantervaringen! http://www.bailine.nl/klantervaringen.aspx

Bron: www.bewegenzonderpijn.com