Verwezenlijk jouw goede voornemens; word fitter met Bailine!
07-09-2017 om 11:23 - Geplaatst door: Ellen Vink 

De zomervakantie zit er weer op: sommigen hebben er zin in en anderen zien er juist erg tegenop. Tijdens de vakantie denken mensen veel na, over bijvoorbeeld hun carrière maar zeker ook over hun levensstijl.

Wellicht heb je goede voornemens gemaakt zoals ‘ik ga nu echt beginnen met sporten’ of ‘ik ga meer tijd besteden aan een gezonde en gevarieerde voeding’. Een voornemen die je waarschijnlijk al vaker hebt gemaakt maar welke op de achtergrond verdwijnt wanneer de dagelijkse drukte en verplichtingen weer van start zijn gegaan.

Bailine kan je helpen om jouw goede voornemens te verwezenlijken! Onze elektro-training maakt het mogelijk om jouw lichaam fitter en strakker te maken zonder dat je je hiervoor hoeft in te spannen. Onze geautomatiseerde, spierstimulerende behandeling is identiek aan een traditionele work-out. Deze behandeling biedt een ideale uitkomst voor vrouwen die niet kunnen of willen trainen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Hoe werkt het?

Ons programma helpt je bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. We hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde programma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam.De elektropulsjes stimuleren spiersamentrekkingen waardoor de huid wordt verstevigd en het figuur wordt gecorrigeerd. Op deze manier kan elektro-training heel gericht worden ingezet. De elektro-training biedt tevens uitkomst bij het verlichten van chronische pijn.

Unieke en individuele aanpak

Onze aanpak is erg persoonlijk en wordt altijd individueel afgestemd. We nodigen je dan ook graag uit voor een gratis proefbehandeling zodat we samen jouw wensen en doelen kunnen bespreken. Tijdens de proefbehandeling krijg je een privé cabine toegewezen. Hier neemt de Bailine professional jouw maten op voor de figuuranalyse. Vervolgens ga je op een bed liggen en plaatst de Bailine professional de pads op jouw lichaam en start het programma. Zij blijft bij je totdat alle pads zijn geactiveerd.

 

Je krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine voor jou kan betekenen en wat je van het programma kunt verwachten. De elektro-training duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl je lekker ontspant, maakt de Bailine professional jouw persoonlijke figuuranalyse. Na de behandeling bespreek je de resultaten van jouw figuuranalyse: wat kun je bereiken en hoe lang gaat het duren?

Benieuwd naar wat Bailine voor jou kan betekenen? Profiteer nu van onze gratis proefbehandeling en meld je hier direct aan bij een studio bij jou in de buurt.