Trainen zonder inspanning in de meest stressvolle maand van het jaar!
5 dagen geleden, 07-12-2017 om 11:07 - Geplaatst door: Ellen Vink


Julia Timmers - Bailine Uden 

Het is weer zo ver, we zitten midden in de maand december! Waar sommige mensen dit de fijnste tijd van het jaar vinden vanwege het lekkere eten, het samen zijn, de feestdagen en de vele cadeau’s en surprises, is het voor andere de meest stressvolle maand van het jaar.


Eindejaar borrels, de hele familie op bezoek, vrije dagen die worden opgeslokt door alle verplichtingen en tegelijkertijd wil je er zelf ook nog stralend uit zien tijdens de feestdagen.


De sportschool is in december relatief rustig. Niet zo gek, want veel mensen kunnen de tijd niet vrij maken en wanneer er wel een moment van rust is, is het lastig om die kostbare tijd in iets te stoppen wat niet je hobby is.


December is daarom de perfecte maand om kennis te maken met de elektrotraining van Bailine. In plaats van jezelf te dwingen om naar de sportschool te gaan kun je namelijk ook even wat ontspannen ‘me-time’ in lassen in een van onze studio’s.


Bailine beschikt over een computergestuurde elektrotraining Hiermee trainen we in feite jouw lichaam op de juiste wijze en op de gewenste plaats. We stimuleren de bloedcirculatie, verhogen de activiteit van vet verminderende enzymen en verstevigen de slappe huid. Bailine elektrotraining passen we toe op de probleemgebieden van het lichaam zoals dijen en billen. Op deze manier wordt jouw huid steviger, verlies je op basis van jouw persoonlijke behandelplan centimeters en wordt de cellulitis verminderd.


Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor mentale motivatie kunt je uitstekend bij ons terecht! We helpen je graag verder zodat we samen jouw doel kunnen bereiken!

Benieuwd hoe we dat doen? Boek nu jouw gratis proefbehandeling bij een studio in de buurt!