Last van Artrose? Weet jij hoe je jouw klachten kunt verminderen?
06-11-2017 om 2:02 - Geplaatst door: Ellen Vink


‘’Al jaren heb ik last van artrose in knieën en voeten. Tot mijn vreugde heb ik gemerkt dat na een aantal sessies de pijn inderdaad minder is’’ vertelt Wendy in haar klantenreview.

Foto door: humanitas.net 

Artrose komt onder de Nederlandse bevolking relatief veel voor, op dit moment hebben zo’n 1 miljoen Nederlanders last van Artrose. Bij vrouwen komt de aandoening bijna twee keer zo vaak voor als bij mannen.

Artrose is de meest voorkomende reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat. Het kraakbeen gaat in kwaliteit achteruit;het wordt dunner en zachter. Dit leidt tot vervorming van het bot direct onder het kraakbeen. Er vormen zich aan de rand van het gewricht zichtbare en voelbare knobbels, osteofyten genoemd. Deze knobbels beperken de beweeglijkheid van het gewricht. Ook kunnen zenuwen bekneld raken, dat pijn, gevoelsstoornissen en krachtverlies veroorzaakt.

Voorheen werd gedacht dat artrose een ziekte van alleen het kraakbeen is, terwijl we nu weten dat het juist een ziekte van het hele gewricht is. En dit proces kanin alle gewrichten optreden. Maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt zoals nek, onderrug, knieën, heupen, duim, vingers en grote teen.

Bailine kan jouw klachten verminderen

Vind uw ontspanning in de Bailine trainingen. Wij trainen uw spieren gericht en maken ze sterker, terwijl u zich heerlijk ontspant. De Bailine elektrotrainingen bevorderen de bloedcirculatie. Wist je dat het bewezen is dat reumatische klachten kunnen afnemen door een goede bloedcirulatie?

Lees hier de volledige review van Wendy:
 

Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Meld je hier aan bij een studio bij jou in de buurt voor een gratis proefbehandeling.
 
Bron:
www.reumafonds.nl