EVEN GEEN ALCOHOL, MEER GROENTES EN VAKER SPORTEN. HOE STAAT HET MET DE GOEDE VOORNEMENS?
3 weken geleden, 03-01-2018 om 4:04 - Geplaatst door: Ellen Vink


 

Het is de eerste week van januari! Grote kans dat je je uiterste best doet om al je goede voornemens na te streven. Veel goede voornemens komen aan op het verbeteren van de levensstijl. Denk aan gezond eten, stoppen met roken, meer bewegen of het verbeteren van het slaapritme.

In onze verschillende Bailine studio’s hebben we dagelijks te maken met vrouwen die hun levensstijl willen aanpassen. De wil is er, maar elk begin is lastig! Herkenbaar? De basis van permanent afvallen is mentale motivatie. Zonder jouw eigen steun is de slagingskans klein.

Bij Bailine bieden we je alle nodige middelen aan voor een geleidelijke aanpassing van jouw levensstijl. We zien je graag gewicht en centimeters verliezen maar, we zien nog liever dat je deze nooit meer aankomt!


Tijdens ons motiverende programma nemen we je huidige levensstijl onder de loep. Hoe ziet jouw huidige voedingspatroon en levenswijze er nu uit? We kijken naar de mogelijkheden en werken aan een positieve instelling.

Bailine beschikt over een computergestuurde elektrotraining. Hiermee trainen we in feite jouw lichaam op de juiste wijze en op de gewenste plaats terwijl je je niet hoeft in te spannen. Zo wordt een training ineens een stuk aantrekkelijker!

Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Geef jouw goede voornemens een kans en boek nu jouw gratis proefbehandeling!