Je carrière een boost geven in 2018? Start nu jouw eigen Bailine studio!
3 weken geleden, 28-12-2017 om 2:01 - Geplaatst door: Ellen Vink


 
 

Nog een paar dagen en dan proosten we op het nieuwe jaar! Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en goede voornemens te maken. Ben je tevreden over jouw carriere? Misschien doe je al jaren hetzelfde en wil je je carriere een twist geven als eigen ondernemer, of sta jij elke dag in de file omdat je werk net te ver uit de buurt is?

Heb jij affiniteit met een gezonde levensstijl en help je graag andere vrouwen met het verwezenlijken van hun persoonlijke doelen? Dan is het starten van een eigen Bailine studio wellicht wat voor jou!

Een eigen onderneming is een gigantische uitdaging en afwisselend. Geen dag is hetzelfde met jouw eigen studio! Een succesvol bedrijf runnen is een missie, maar zeer motiverend, uitdagend en lonend.

Ik hoor je denken; waar moet ik beginnen? Kan ik dit wel alleen? En hoe gaat franchisen bij Bailine in zijn werk? Hele logische vragen! Het voordeel van onze franchise formule is de begeleiding en betrokkenheid die je krijgt vanuit Bailine Nederland maar ook vanuit onze community. Meer informatie over het starten van een eigen Bailine studio vind je hier: http://bailine.nl/start-uw-eigen-studio.aspx

We komen graag met je in contact! Stuur ons een e-mail op: info@bailine.nl of via een privebericht via Facebook .